Nyhetsarkiv

Smidmek monterar hus till stadsmässa

Den 30 maj till 3 juli arrangeras stadsmässan H22 City Expo i Helsingborg. Mässan har ett stort fokus på hållbarhet och Smidmek har monterat en mindre byggnad på Peabs aktivitetsområde i Oceanhamnen.

VIDEO: Smidmeks verkstad i Eslöv - häng med på rundtur

Någonsin undrat vad vi jobbar med i verkstaden i Eslöv? Häng med när vår verstadschef Dennis Andersson ger oss en rundtur!

Smidmek levererar säker stomme till Berga häkte

Förändrad lagstiftning och ökade resurser till Polisen gör att landets häkten och anstalter måste byggas ut. Smidmek har fått i uppdrag leverera stommen när Berga häkte expanderar.

Smidmek uppför stomme till HelloFresh nya toppmoderna lokaler

Smidmek har skrivit avtal med Foodhills Fastigheter. Ordern innebär projektering, leverans och montage av en komplett betongstomme till matkassebolaget HelloFresh nya logistikanläggning i skånska Bjuv.

Smidmek storsatsar i väst - rekryterar för ny chefsroll

Från och med 1 februari kliver Henrik Andersson in som ny avdelningschef på Smidmek. Rekryteringen hänger samman med Smidmeks stora expansionsfokus i västra Sverige. – Henrik Andersson har erfarenhet från en rad ledarroller, något som är viktigt för oss när vi växlar upp, säger Peter Alriksson, vice VD på Smidmek.

template
template
template

template

template

template

template