My Becker ny projektchef på Smidmek

My Becker är ny projektchef på Smidmek som nu fortsätter att satsa och förstärker organisationen i Skåne och region syd.

My Becker har arbetat i branschen sedan 2005 och kommer närmast från en tjänst på Abetong i Malmö där hon varit i drygt fyra år. Hon har 15 års erfarenhet av betong- och cementindustrin som totalt sysselsätter närmare 9 000 personer i Sverige.

I uppdraget som projektchef ingår att leda arbetet inom de olika projekten och att ha nära kontakter med leverantörer och beställare. 

– Det ska bli roligt att få bredda mig med nya projekt, nya arbetssätt och mer fokus på stål, säger My Becker, som tycker det känns som en nytändning att byta jobb.

Hon har tidigare i karriären arbetat på Skanska så stora koncerner i byggbranschen är inget nytt.

– Jag har fått ett gott intryck av Smidmeks ledning och jag är glad över förtroendet att få vara med i företagets fortsatta satsningar, säger hon.

Mårten Mattsson, avdelningschef för Smidmeks region syd, ser fram emot att ha en ny projektchef på plats.

– Med My Becker i laget kommer vi att kunna möta kundernas ökande efterfrågan, säger han. Hon har bred erfarenhet av branschen och kommer att starkt kunna bidra till att vi fortsätter att utvecklas och levererar på högsta nivå.

My Becker tillträder sin nya tjänst idag den 7 juni.